Introductie PROMO: Super 8 rouge 1+1gratis

Tijd voor ne Rouge. Of twee voor de prijs van 1.

SUPER 8 Rouge, een sterk fruitbier van 7,5% alc. vol. dat verbaast met een zalige toets van veenbessen en een aangenaam fijne schuimkraag. Maar pas op: proeven betekent al snel goesting in een tweede.

Schoon in balans

Eentje voor de liefhebbers van het zwaardere, maar niet overdreven zoete werk. De gedrevenheid van onze brouwers proef je al snel aan de Rouge z’n frisfruitige kriekensmaak die mooi balanceert tussen zoet en zuur. Zomer of winter? ’t Blijft genieten als er SUPER 8 Rouge wordt geserveerd.

Sterk fruitbier

Het basisbier van fruitbieren kan variëren, maar één ding hebben ze gemeen. Om het bier fruitiger te maken wordt er sap, concentraat of echt fruit aan toegevoegd. Een gegeerde bierstijl die dus zeker niet mag ontbreken in de SUPER 8-clan.

Aanbieding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

THINC Pure products are only for use in states where the sale and consumption of such products are legal.

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Or

Always enjoy responsibily.