Den Engel is een gezellige horecagelegenheid gelegen in het hart van Diest. Het café beschikt over een ruime bar, een gezellige zithoek en een leuk terras. Het interieur is warm en charmant ingericht, met oog voor detail en comfort.

Het café heeft een goede reputatie opgebouwd in de omgeving en is een populaire ontmoetingsplek voor zowel lokale bewoners als passanten. .

Het gaat hier over een overdracht van aandelen, dit biedt een unieke kans om het café over te nemen en voort te zetten als een succesvolle en schuldenvrije onderneming. 

Als huurder van café Den Engel, krijgt u de volledige controle over de dagelijkse bedrijfsvoering en kunt u uw eigen stempel drukken op de toekomst van het café. Dit is een ideale kans voor iedereen die droomt van het runnen van een eigen horecazaak in een bruisende stad.

Neem gerust contact op voor meer informatie over deze unieke kans om Den Engel over te nemen als huurder.

Huur: +-1300€

Overname aandelen: +-10.000€ (omvat hele imboedel waaronder drank, koffiemachine, voetbaltafels, enz….)

Te huur dorpscafé “Hoger Op” op ‘t Rot in Nieuwrode . Dit charmante café ligt op een ideale locatie en biedt een unieke sfeer voor klanten.

Met een capaciteit van maximaal 50 gasten, biedt het café de perfecte ruimte voor  gezellig samenzijn met vrienden. Het beschikt over een gezellige bar en een biljart zaaltje.

De huurprijs is inclusief alle meubels, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over extra uitgaven. Onze verwachting is dat u, als huurder, verantwoordelijk bent voor de dagelijkse bedrijfsvoering en het onderhoud van het café.

Tevens beschikt het pand ook over een ruime parking, mogelijkheid tot groot terras, dubbel garage en mogelijkheid tot woonst.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van dit unieke dorpscafé, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een bezichtiging.