Exclusief Gin Copperhead Scarfes

Gin is een drank die al eeuwen lang door de mensheid wordt genoten. Het is een mix van jeneverbes, kruiden en andere botanische ingrediënten die samen een unieke smaak creëren. In de afgelopen jaren is gin enorm populair geworden en er zijn talloze nieuwe merken op de markt gekomen. Een van de meest opvallende is Copperhead Gin uit België.

Copperhead Gin is een Belgische gin gepresenteerd in een unieke fles. Copperhead gin is het resultaat van een samenwerking tussen Yvan Vindevogel (een apotheker uit Kortrijk die sterk geïnteresseerd is in het heelkundige aspect van gin) en Bernard Filliers (eigenaar van de gekende graanstokerij Filliers) die superieur is in het distilleren van alcohol op basis van jeneverbessen.  Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail, en Copperhead Gin is daar geen uitzondering op. De gin is samengesteld uit een perfecte mix van kruiden en botanische ingrediënten, waaronder jeneverbes, oranjebloesem, citroen, engelwortel, koriander en rozenbottel.

Wat Copperhead Gin uniek maakt, is de manier waarop het wordt gemaakt. Het bedrijf maakt gebruik van traditionele productiemethoden, zoals destillatie in koperen ketels. Dit zorgt ervoor dat de gin een vollere smaak heeft dan veel andere ginmerken. Bovendien wordt Copperhead Gin gedistilleerd in kleine hoeveelheden, waardoor de kwaliteit van de gin gegarandeerd is.

De fles van Copperhead Gin is ook opvallend. Het ontwerp is modern en strak, en de fles heeft een unieke vorm die hem gemakkelijk herkenbaar maakt. De verpakking is zo indrukwekkend en zorgt ervoor dat de gin er fantastisch uitziet op elke bar of thuisbar.

In feite is Copperhead Gin een uitstekende keuze voor liefhebbers van gin die op zoek zijn naar iets speciaals. De smaak is uniek en vol, en de productiemethoden zorgen voor een kwaliteit die niet te evenaren is. Of je nu gin on the rocks of in een cocktail drinkt, Copperhead Gin zal zeker niet teleurstellen.

In exclusieve Premiere Presenteren wij U een speciale editie gin van Copperhead-distilleerderij die is gemaakt in samenwerking met Scarfes Bar (London-UK) en die de klassieke plantaardige ingrediënten van Copperhead – jeneverbes, kardemom, sinaasappelschil, engelwortel en koriander – bevat en pijnboompitten, dennenbloesem en appeldistillaat toevoegt. De nieuwe plantaardige ingrediënten voegen lagen van aardse, aromatische dennen, knapperige appel en warme kruiden toe aan het gehemelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *