Sinds 2016 heeft de groep Pelgrims ook een passie voor bonen, wat startte uit een gezonde interesse is intussen uitgegroeid tot een koffiebranderij van 1.3 ton/jaar. Hoofdzakelijk verdeeld in de betere horecazaken. Tock Coffee is een single origin coffee van Brazilië, 100% Arabica bonen en enkel verkrijgbaar is zak van 1kg.

De Braziliaanse Single Origin 100% Arabica koffie is een koffie van topkwaliteit die afkomstig is uit één specifieke regio in Brazilië. Deze koffie is gemaakt van 100% Arabica-bonen, die bekend staan om hun delicate smaak en aroma.

Deze koffie wordt geteeld op een hoogte van 600-1000 meter boven zeeniveau, in een ideaal klimaat voor de groei van Arabica-bonen. Deze hogere groeihoogte zorgt voor een langere rijpingstijd van de bonen, waardoor ze een intensere smaak en aroma ontwikkelen.

De smaak van deze koffie is zacht en fruitig, met tonen van noten, chocolade en een hint van citrus. Het aroma is rijk en complex, met tonen van bloemen en fruit. De afdronk is zacht en aangenaam, met een subtiele zoetheid.

Deze koffie is een uitstekende keuze voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een delicate, volle smaak. Het is perfect voor zowel koffiezetapparaten als pour-over en chemex. 

De Braziliaanse Single Origin 100% Arabica koffie is verpakt in een elegant en stijlvolle verpakking, die de herkomst van de koffie benadrukt. Deze koffie is een prachtige aanvulling op elk moment van de dag, of het nu gaat om het starten van de ochtend of het genieten van een rustig moment in de middag.

Zowel online te verkrijgen hier alsook uiteraard in onze winkels.

Daarnaast zijn wij ook professionele verdeler van Jura Koffiemachines, mocht je interesse hebben in zo een machine, vraag ernaar in onze winkels.